Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Офіційні фото та деталі нового Audi A1

Нове покоління компактного хетчбека від компанії Audi з҆ явиться у продажу вже наприкінці наступного місяця. A1 буде доступний лише у п҆ ятидверному виконанні під назвою Sportback. Новачок побудований на тій самій платформі що і VW Polo та Seat Ibiza. Навіть з першого погляду на новий хетчбек зрозуміло що він нагадує нам про шалений спорткар 80-х під назвою Audi Sport quattro.

Зовнішній вигляд Audi A1 крім класичних пропорцій може похизуватися найсучаснішою світлодіодною оптикою та величезними 18-дюймовими легкосплавними дисками, які пропонуються в якості додаткового обладнання.

В салоні A1 сталися навіть більш кардинальні зміни ніж зовні. Так перед очима водія опинився віртуальній кокпіт замість аналогових приладів, а на центральній консолі розмістився монітор інформаційно-розважальної системи MMI touchscreen. У топових версіях хетчбека монітор має розмір у 10,1 дюйма. До пакету мультимедійного обладнання також входить програмне забезпечення Apple CarPlay та Android Auto. До додаткового обладнання потрапила навіть преміум акустична система Bang & Olufsen. Якість матеріалів обробки інтер҆ єру майже не змінилася, адже німцям просто вже нікуди покращувати і ез того ідеальні фактури пластиків та різноманітних вставок.

Нова компановка кузова та використання гнучкої платформи дозволила конструкторам збільшити корисний об҆ єм багажного відсіку до 335 літрів. В салоні новачка стало більше місця для пасажирів та водія, тому нарешті A1 може стати повноцінним транспортним засобом для сімейних подорожей в межах великих міст.

На момент старту продажів клієнти, які захочуть придбати новий Audi A1 вибиратимуть поміж трьох бензинових двигунів обємом від 1 до 2-х літрів. Базовий трициліндровий двигун розвиває 95 або 115 к.с. та позначається як 25 TFSI та 30 TFSI відповідно. Найбільш комфортним є 4-циліндровий мотор на 1,5 літри, який видає 150 к.с. Він матиме позначку 35 TFSI. Під капотом топового варіанта 40 TFSI працюватиме 2-літрова четвірка на 200 к.с. Тут і повний привід і автоматична коробка перемиканння швидкостей S-tronic.

Оснащення компактного хетчбека вражає, адже серед обладнання ми зустрінемо такі опції як попередження виїзду на зустрічну смугу, адаптивний круїз-контроль та камеру кругового огляду. Завдяки сучасним технологіям, нове покоління Audi A1 трохи подорожчає. Навіть у базовій версії вартість A1 складатиме понад 20 тисяч євро…

 

 

 

27.06.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Офіційні фото та деталі нового Audi A1

Політика конфіденційності